Tuinontwerpen per e-mail

Wie ik ben

Vladimir Holub

geobotanicus / dendroloog

Hallo. Mijn naam is Vladimir Holub en ik kom uit de Tsjechische Republiek. Ik heb geobotanie gestudeerd aan de faculteit wetenschappen van de Karelsuniversiteit in Praag. Na mijn studies werkte ik als dendroloog bij het Agentschap voor Natuur- en Landschapsbehoud van de Tsjechische Republiek in Praag en bij het Silva Tarouca Onderzoeksinstituut voor Landschaps- en Siertuinbouw in Průhonice. In die tijd heb ik veel waardevolle kennis opgedaan over de biologie, de ecologie en de gezondheid van bomen, struiken en andere planten.

Ik heb onlangs een huis gebouwd en ben nu een tuin aan het aanleggen. Het is mooi werk, maar zeker niet gemakkelijk. Ik besefte dat het voor mensen zonder voldoende kennis van het plantenleven en -behoeften een hele uitdaging moet zijn om een eigen tuin te ontwerpen. Met vallen en opstaan. En dus kan het soms vrij duur worden.

Mijn diensten

Dus besloot ik om mensen te gaan helpen met hun droomtuin. Ik zal mijn opgedane kennis over planten vertalen in het ontwerp van uw tuin. Mijn doel is om planten aan te bevelen die geschikt zijn voor uw tuin. Maar u kunt dit project natuurlijk aanpassen. Dan zal het afhangen van uw tijd en financiële mogelijkheden. Dit is een doe-het-zelf tuinproject. Ik zal u dit project in PDF-formaat binnen 4 weken e-mailen (zie voorbeeld tuinontwerp). De prijs van het project is 600 euro.

Bent u geïnteresseerd in mijn diensten? Geweldig. Ik heb wat informatie van je nodig. Gelieve het volgende formulier zorgvuldig in te vullen. Ik zal de door u gezonden informatie bekijken en u vragen deze zo nodig aan te vullen. De informatie, foto's of bestanden (bv. screenshots van uw tuin op Google Maps, een schets van uw droomtuin, enz.) die u mij bezorgt, zullen mij zeer van pas komen bij het uittekenen van uw droomtuin. Voordat ik aan uw tuinontwerp begin, zal ik u vragen een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag over te maken op mijn PayPal-rekening. Dank u voor uw begrip.

Bestelformulier

Als u een probleem heeft met het versturen van foto's of bestanden via het bestelformulier (soms gebeurt dit wanneer VPN aan staat), kunt u ze rechtstreeks naar mijn privé emailadres sturen. Dank je.

Betaling voor diensten